Lahjakortit

Lahjakortti villiyrttiretkelle kaudelle 2020

Lahjakortti villiyrttiretkelle kaudelle 2020 sisältää osallistumisen Luonnosta arkeen järjestämälle villiyrttiretkelle kevät/kesäkaudella 2020. Retkiä järjestetään pääasiassa toukokuun alun ja kesäkuun lopun välillä. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla ja sen voi ostaa kätevästi verkkokaupasta. Hinta 35,00 €.

Lahjakortti pajatoimintaan

Lahjakortti kosmetiikkapajaan on loistava vaihtoehto lahjaksi. Lahjakortin saaja pääsee osallistumaan valitsemaansa kosmetiikkapajaan (kesto 1 – 2 h).  Kaikki pajat järjestetään Helsingissä.

Pajan hintaan sisältyy:

  • Pieni alustus luonnonkosmetiikan maailmaan
  • Kahden tai kolmen tuotteen valmistus riippuen lahjakortin saajan valitsemasta aiheesta
  • Opastus tuotteiden valmistukseen
  • Raaka-aineet
  • Muut materiaalit
  • Välineet

Lahjakortin hinta on 50 € / hlö ja se toimitetaan joko sähköisesti tai postilla. Postitettuihin lahjakortteihin lisätään toimituskulut 2,50 €.

Lahjakortteja voit tilata sähköpostilla osoitteesta luonnostaarkeen@gmail.com.

Tuotelahjakortti

Onko sinun vaikea valita Luonnosta arkeen valmistamista tuotteista sopivaa lahjaksi? Nyt voit ostaa tuotelahjakortin valitsemallesi summalle. Lahjakortin saaja voi itse valita verkkokaupasta haluamansa tuotteen.

Lahjakortin hintaan lisätään valmiiksi tuotteen toimituskulut 2,50 €. Lahjakortti toimitetaan tulostettavassa muodossa ja voimassa 6 kuukautta ostohetkestä eteenpäin.

Osta oma lahjakortti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@luonnostaarkeen.fi.