Villiyrttiretki Paloheinässä la 18.5.2019 klo 13 – 15

Lähde mukaan tutustumaan villiyrttien maailmaan asiantuntevan oppaan johdolla. Retkellä etsimme ja tunnistamme erilaisia villiyrttejä luonnossa, jonka jälkeen opas kertoo tarkemmin yrttien käyttötavoista ja vaikutuksista. Samalla nautimme yrttiteetä ja pientä villiyrteistä valmistettua suolapalaa. Jokainen saa keräämänsä yrtit mukaansa käyttöohjeiden ja/tai reseptien kera. Kurssin jälkeen ehtii vielä illaksi kotiin valmistamaan maukasta villiruokaa!

Hinta 35 € / aikuinen, 12 € / lapsi (6–12 v.)

Tapaamme klo. 13 Helsingin paloheinässä Suomen Ladun mökin vierestä lähtevän kävelytien alkupäässä. Paikalle pääsee helposti mm. bussilla numero 66. Oman auton voi jättää tapaamispaikan edustalla olevalle parkkipaikalle.

 

Huom! Varustauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja kumisaappailla. Yrttien keräämistä varten voit ottaa mukaan korin tai muovipussin sekä sakset tai pienen terävän veitsen.

Esteen sattuessa, ilmoitathan välittömästi asiasta osoitteeseen info@luonnostaarkeen.fi. Kurssiosallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 vrk ennen tilaisuutta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssihinnasta. Mikäli sinulla on esittää todistus sairastumisen johdosta, peruutuksesta ei aiheudu kuluja ja palautamme koko kurssihinnan. Erillisestä sopimuksesta on mahdollista myös siirtää osallistuminen seuraavalle kurssille.

Paikan kurssille voit ostaa täältä.