Luento ja luontopalvelut

Luonnosta arkeen tarjoaa monenlaisia palvelupaketteja. Mikäli et löydä mieleistäsi palvelua, ota yhteyttä ja pyydä tarjous toiveidesi mukaisesta palvelusta. Tulevat retket, luennot ja muut tapahtumat löydät täältä.

Esimerkkejä tarjottavista palveluista:

  • Luennointipalvelut
  • Tyky-päivät
  • Villiyrttiretket
  • Selviytymisseikkailut
  • Rauhoittumisretket luonnossa

Maksimiosallistujamäärä riipuu palvelupaketista, mutta pääsääntöisesti muut paitsi luennointipalvelut sekä tyky-päivät on tarkoitettu enimmillään 10-20 hengen ryhmille.

Villiyrttiluennolla tutustumme yhdessä yleisimpiin syötäviin villiyrtteihin, joita esiintyy kaupunkiympäristössä. Opettelemme tunnistamisen, keräämisen ja käyttötarkoitusten perusteet. Sopii hyvin aloitteleville kerääjille ja muille villiyrteistä kiinnostuneille.

Kesto n. 45 min. Hinta 20 €/hlö tai sopimuksen mukaan suuremmille ryhmille.

Villiyrttiretki 2 h

Hinta 37 € / aikuinen, 15 € / lapsi (4–12 v.)
Suurempi ryhmä voi pyytää erillisen tarjouksen.

Lähde mukaan tutustumaan villiyrttien maailmaan asiantuntevan oppaan johdolla. Retkellä etsimme ja tunnistamme erilaisia villiyrttejä luonnossa, jonka jälkeen opas kertoo tarkemmin yrttien käyttötavoista ja vaikutuksista. Samalla nautimme yrttiteetä ja pientä villiyrteistä valmistettua suolapalaa. Jokainen saa keräämänsä yrtit mukaansa käyttöohjeiden kera.

Varustauduthan säänmukaisella vaatetuksella ja kumisaappailla. Yrttien keräämistä varten voit ottaa mukaan korin tai paperipussin sekä sakset tai pienen terävän veitsen.

Maksimiosallistujamäärä 12 hlö tai sopimuksen mukaan.

Retkiä järjestetään pääkaupunkiseudulla 15.4.–30.9. välisenä aikana. Valmiit retket löytyvät Tapahtumista.

Tiedustelut ja varaukset:

Info@luonnostaarkeen.fi