Villiyrttikausi lähestyy

Nyt, kun päivät alkavat olla pidempiä ja valoisampia ja kuljemme pikku hiljaa kohti kevättä ja kesää, on hyvä aika alkaa päivittää omia tietojaan villiyrteistä ja valmistautua kevään keruukauden alkuun. Tämän vuoksi olen päättänyt pitää ensimmäisen avoimen villiyrttiluennon lauantaina 10.3.  klo. 14 – 15 Oulunkylän kirjastossa osoitteessa Kylävanhimmantie 27. Paikka sijaitsee aivan Oulunkylän juna-aseman vieressä ja bussilla tulijat pääsevät paikalle busseilla 64, 52, 61 tai 69. Luento sopii hyvin aloitteleville kerääjille tai muille villiyrteistä kiinnostuneille.

Luennolla keskitymme tunnistamaan yleisimpiä kaupunkiympäristössä kasvavia villiyrttejä. Opettelemme keräämisen perusteet ja tutustumme villiyrttien käyttötarkoituksiin. Aikainen kurssiajankohta mahdollistaa sen, että olet valmistautunut ja pääset aloittamaan villiyrttien keräämisen heti, kun niiden kasvukausi alkaa huhti – toukokuussa.

Luennon kesto on noin tunnin ja hinta on 20 € / hlö. Hintaan sisältyvät luento ja yrttitee. Otathan mukaasi muistiinpanovälineet, jotta voit palata luennon aiheisiin vielä myöhemminkin.

Voit ilmoittautua mukaan villiyrttiluennolle joko sähköpostitse luonnostaarkeen@gmail.com, jolloin vahvistan ilmoittautumisesi sähköisesti ja lähetän laskun luennosta sähköpostitse tai hoitaa ilmoittautumisen ja maksun suoraan verkkokaupan kautta, jossa löydät kurssin kohdasta palvelut. Ilmoittautuminen luennolle aukeaa 15.1.2018.